Om Sirin Bergh (energiterapeut)

Hej och välkomna till vår sida!

Jag heter Sirin Bergh, jag är gift med min man Ola och har 6 barn, 2 pojkar och 4 flickor.

Jag har alltid varit medial men inte riktigt förstått det förrän jag blev vuxen. Vartefter har jag då utbildat mig i ämnet och satt mig in i dess ursprung på djupet. Att vara medial innebär så mycket för mig och jag har tack vare kurser och dagliga meditationer fått lära mig att hantera det på ett väldigt bra sätt som fungerar för mig i vardagen.

Jag kan se dina aura's och chakran och höra och se guider, änglar, och anhöriga som har gått över till andra sidan samt andra väsen som ibland kommunicerar telepatiskt i bilder och ord till mig. Jag kommunicerar även med kraftdjur.

Jag kan kanalisera fram dessa budskap till dig som vill. Vid distanshealing skickar jag budskapen per post.

Jag har upptäckt att reikin (som jag nu praktiserat i 7 månader aktivt och som är en Japansk healingform) faktiskt står för den universella livsenergin och hjälper mig och andra med stressreducering och blockeringar i kroppen. Energin arbetar även på det mentala planet så jag kan få information om detta med.

Jag själv sover mycket bättre på nätterna och återhämtar mig mycket snabbare som efter min kraftiga fotstukning som ett exempel. Smärta, huvudvärk och andra krämpor blir mindre eller försvinner. Jag har faktiskt ännu ej stött på något fall där reiki healing inte fungerat. Jag är helt säker på att alla skulle må oerhört mycket bättre med hjälp av denna fantastiska energi.

För egen del, familjemedlemmar, vänner och mina kunder, så har jag fått förvånande positiva resultat! Denna underbara energimetod kan alla ta emot som vill.

Jag certifierade mig nyligen till transmedialt medium hos May Lundqvist på Gotland och det har tagit mig över 2 år, och har även utbildat mig som holy fire reiki terapeut hos Maria Nylow med certifikat steg 1 och 2.

Jag ser alltid till att du som kommer till mig känner dig trygg och blir väl omhändertagen och jag har självklart tystnadsplikt!